0 0
Truffel Burgers!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gram Rundergehakt
1/2 eetlepel Zwarte truffeltapenade
Peper en zout
4 stuks Hamburgerbroodjes
250 gram Champignons
3 stuks Uien
1 eetlepel Bruine suiker
1/2 theelepel knoflookpoeder
mespunt Kerriepoeder
2 plakken Jong belegen kaas
Vloeibare boter
Truffelmayonaise

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Truffel Burgers!

Mega lekkere burgers met truffel. Helemaal homemade en dat is natuurlijk extra leuk!

  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Hou je net zo van burgers als ik? Dan zijn deze truffel burgers echt een aanrader!! Echt mega lekker en helemaal zelf gemaakt. Wat natuurlijk gewoon heel makkelijk is maar toch een leuk recept om te delen met jullie. Het gehakt meng je met wat zwarte truffeltapenade en peper en zout, daar maak je 4 burgers van. Verder heb ik er nog heerlijke gebakken champignons op gedaan en gecarameliseerde uien. Daarnaast natuurlijk een lekkere dot truffelmayonaise en een plakje kaas. Et voila, je truffel burger is klaar. 

Smullen maar!

truffel burger 2

Steps

1
Done

BURGERS

Meng 500 gram rundergehakt met een 1/2 eetlepel zwarte truffeltapenade en ca. 1/2 theelepel peper en zout. Kneed dit er goed doorheen en maak dan 4 hamburgers.

2
Done

CHAMPIGNONS EN UIEN

Snij 250 gram champignons in blokjes en verhit een eetlepel vloeibare boter in een pan. Bak de champignons op hoog vuur krokant met wat peper en zout.
Snij 3 uien in halve ringen en verhit vloeibare boter in een pan en bak hierin de uien glazig. Voeg een halve theelepel knoflookpoeder en een mespunt kerriepoeder bij. Zet het vuur laag en voeg 1 eetlepel bruine suiker bij en laat nog ca. 10 minuten op een laag vuur prutten.

3
Done

BAKKEN EN STAPELEN

Bak de hamburgers om en om bruin en daarna op een lager vuur gaar in een paar minuten en laat de laatste minuut een plakje jong belegen kaas over de hamburger smelten.
Zet de hamburgerbroodjes kort in de oven.
Leg de hamburger op het broodje en verdeel hier de uien en champignons over en een eetlepel truffelmayonaise.
Eet smakelijk!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
patatje pulled pork 1
previous
Patatje Pulled Pork
thaise loempia
next
Thaise loempia’s – Vega!
patatje pulled pork 1
previous
Patatje Pulled Pork
thaise loempia
next
Thaise loempia’s – Vega!

Add Your Comment