Ingredients
-
150 gram Spekreepjes
-
2 teentjes Knoflook
-
250 gram Verse pasta
-
2 stuks Eieren
-
40 gram Parmezaanse kaas
-
40 gram Pecorino kaas
Directions
Pasta Carbonara is zooooo lekker! En ik wilde het een keer op de echte authentieke manier maken dus heb ik de Italiaanse bijbel er even op nageslagen (lees: De Zilveren Lepel) en inderdaad wat ik al dacht er hoort geen room in. Ik weet dat veel mensen dat denken en hem ook zo maken.
Maar geen room dus in de pasta carbonara. Door de eieren en de kaas krijg je een soort romige substantie dus het lijkt erop en dat is echt heel erg lekker.
En weet je wat helemaal fijn is, je bent echt serieus in een kwartier klaar. Het is zo makkelijk te maken. Nou maak er nog een salade bij en je bent 5 minuten langer bezig. Beetje groente snijden en een dressing over je sla en hoppa de lekkerste maaltijd staat op tafel. Makkelijk voor na het werk, als je een lange dag hebt gehad en je wilt niet moeilijk doen in de keuken.
En dan zit je toch echt heel erg te smullen. (neem er stiekem een glas rode wijn bij en je drukke dag is zo vergeten ).
Hoe je deze makkelijke pasta carbonara maakt zie je in de stappen onderaan, de ingrediënten vind je bovenaan de pagina. Wij aten deze maaltijd met 2 volwassenen en 2 kinderen (kleine eters). Hij kan ook prima voor 2 volwassenen.
Eet smakelijk alvast!
Steps
1
Done
|
SPEKJES EN KNOFLOOKZie de ingrediëntenlijst bovenaan de pagina (klik op + bij de mobiele versie). |
2
Done
|
PASTAKook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven. Laat uitlekken en roer door de spekjes en knoflook. |
3
Done
|
EIEREN EN KAASHaal de pan van het vuur voor je de eieren erdoor roert (anders stollen ze). |