• Home
  • Lunch
  • Tosti Chorizo Paprika en 2 soorten kaas
0 0
Tosti Chorizo Paprika en 2 soorten kaas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 stuks Meergranen boterhammen
12 plakjes Chorizo
2 plakken Jong belegen kaas
1 bol Mozzarella
4 stuks Gegrilde paprika Uit pot
2 stuks Rode ui
2 eetlepels Chilisaus
1/2 theelepel Chilipoeder
1 eetlepel Olijfolie
4 theelepels Boter of Margarine

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Tosti Chorizo Paprika en 2 soorten kaas

Een Tosti met chorizo, gegrilde paprika en 2 soorten kaas. Dat is smullen!

  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Het idee van deze tosti chorizo had ik van een lunch die ik hier in Maassluis had bij Smaak en Meer. Ik vond het zo’n lekkere tosti met de pittige chorizo, romige kaas en dan die zoet pittige paprika prut. Ik dacht dat kan ik ook! Een heerlijke zondagse lunch, als je net iets meer tijd hebt. Maar langer dan een half uur doe je er niet over hoor. 

Het is een kwestie van de paprika en uien bakken en daarna alles opstapelen en grillen maar. Ik had lekkere dikke meergranen boterhammen gebruikt en jong belegen kaas en mozzarella. Zo krijg je een heerlijke XL tosti met alles erop en eraan. 

Overigens lust Richard geen chorizo dus voor hem heb ik hem met gewone ham gemaakt en dat vond hij ook echt heerlijk. Dus je kan de chorizo makkelijk vervangen voor iets anders of zelfs weglaten en dan heb je een heerlijke vega tosti!

 

Hoe je deze heerlijke tosti chorizo zelf maakt dat zie je in de stappen! 

 

tosti chorizo paprika

Steps

1
Done

Snij de rode ui en gegrilde paprika heel fijn. Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de rode ui glazig en voeg dan de paprika bij.
Voeg de chilipoeder en de chilisaus bij, roer goed door en laat nog een paar minuten op een laag vuur prutten.

2
Done

Verhit je tosti-ijzer.
Beleg 2 boterhammen met de plakjes chorizo, daarbovenop de plakken jong belegen kaas en daar bovenop de mozzarella. Verdeel de paprika met ui als laatste bovenop en leg de ander snee brood erop.
Besmeer beide kanten boter en leg hem tussen je tosti-ijzer of contact grill. Ca. 5 minuten maar afhankelijk van hoe snel je tosti-ijzer is.
Eet smakelijk!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
amandelcake 1
previous
Amandelcake
kip lasagne 1
next
Kip Lasagne met Spinazie
amandelcake 1
previous
Amandelcake
kip lasagne 1
next
Kip Lasagne met Spinazie

Add Your Comment