0 0
Schnitzel Deluxe

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 stuks Gepaneerde schitzels
1 stuks Gele paprika
1 stuks Rode ui
250 gram Champignons
100 gram Spekreepjes
2 grote plakken Kaas
Vloeibare boter

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Schnitzel Deluxe

Een Schnitzel met gebakken ui, spek, paprika en champignons met gesmolten kaas. Dat noemen we deluxe!

  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Een kleine twee weken geleden had ik een dansvoorstelling! Ja je leest het goed, een dansvoorstelling. Samen met de kids. Sofia zit op Ballet, Liam op Breakdance en ik op Jazz-Ballet bij balletstudio Westside in Maassluis en we mochten alledrie optreden tijdens de grote dansvoorstelling in Theater de Schie in Schiedam. Wat een onwijs leuke dag hebben we gehad en wat een prachtige voorstelling was het met de hele dansschool. 

 

dansvoorstelling

 

Wat heeft dat in godsnaam te maken met een schnitzel deluxe zou je zeggen haha. Maar we hadden twee voorstellingen, s’middags en s’avonds en tussen die voorstellingen moest gegeten worden! Samen met een vriendin en onze kids zijn we een hapje gaan eten op de Koemarkt en daar at ik een heerlijke Schnitzel de koemarkt en daar was ik zo lyrisch over dat ik dacht, die ga ik ook maken. 

Zo gezegd zo gedaan en daar is dan de schnitzel deluxe! Een schnitzel met gebakken champignons, ui, paprika en spekjes met gesmolten kaas erover. Zo onwijs lekker en heel makkelijk te maken. Lekker met verse frites of gebakken aardappels. 

Hoe je hem maakt lees je hier, de ingrediëntenlijst vind je bovenaan (druk op plusje voor uitklappen van de lijst bij de mobiele versie). 

Steps

1
Done

Snij de ui, paprika en champignons in plakjes.
Bak de spekjes glazig in een pan en voeg dan de ui, paprika en champignons bij. Bak dit alles ca. 10 minuten op middelhoog vuur af en toe roerend.

2
Done

Verhit in een andere pan wat vloeibare boter en bak hierin de schnitzels om en om bruin en gaar (ook binnen die 10 minuten van de groente).

3
Done

Leg de schnitzels in een stenen of glazen ovenschaal. Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verdeel de gebakken groente en spekjes over de schnitzels en leg hier de plakken kaas op.
Bak nog ca. 10 minuten in de oven.
Serveer met gebakken aardappeltjes of frites. Eet smakelijk!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
pasta ovenschotel 1
previous
Undercover Pasta Ovenschotel
watermeloen smoothie
next
Watermeloen smoothie – lekker fris voor de zomer!
pasta ovenschotel 1
previous
Undercover Pasta Ovenschotel
watermeloen smoothie
next
Watermeloen smoothie – lekker fris voor de zomer!

Add Your Comment