0 0
Caesar Salad Wraps

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 stuks Grote wraps
400 gram Kipfilet
1/2 theelepel Peper en zout
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel Paprikapoeder
2 eetlepels Olijfolie
100 gram Romain sla
2 stuks Avocado
8 plakjes Ontbijtspek
2 stuks Gekookte eieren
8 stukjes Toastbrood Bv van Haust, kan ook met knoflooksmaak
Dressing
4 eetlepels Fritesaus
1 eetlepel Mosterd
1 eetlepel Citroensap
1/3 theelepel Peper en zout
1 theelepel knoflookpoeder
2 filets Ansjovis uit blik
2 eetlepels Kaaspoeder
50 ml Olijfolie

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Caesar Salad Wraps

Deze Caesar Salad Wrap is weer een lekkere wrap variatie voor een heerlijke gezonde homemade maaltijd!

  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Dressing

Directions

Share

Ik vind een caesar salad zo ontzettend lekker en dacht dat is vast ook heel smakelijk opgerold in een wrap. En ik had gelijk want we hebben zitten smullen! De lekkere gekruide kip, romige dressing, avocado en ei en het krokante van het toastbrood en uitgebakken spek. 

Het is ook nog eens heel makkelijk te maken want in 3 stappen heb je deze wraps op tafel. De ingrediëntenlijst lijkt misschien lang maar je hebt wat kruiden nodig om de kip op smaak te krijgen en je hebt een beetje entourage nodig als avocado, ei, spek en toastbrood. De dressing maak je met een paar ingrediënten in de hakmolen want dan krijg je een heerlijke gladde saus. 

Een echte aanrader deze Caesar Salad wrap en wil je hem zelf ook maken kijk dan naar de 3 stappen hieronder. De ingrediëntenlijst vind je bovenaan of links. 

 

ceasar salad wrap 3

Steps

1
Done

Snij de kipfilet in grove stukken. Doe in een ovenschaal en meng met de paprikapoeder, knoflookpoeder, peper en zout en olijfolie.
Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de kipfilet in ca. 15 minuten gaar.
Bak de ontbijtspek uit in de pan of leg op een met bakpapier beklede bakplaat ca. 10 minuten in de oven (dit kan onder de kip tegelijk). Laat hierna even uitlekken op een stukje keukenpapier.

2
Done

Maak de dressing door de fritesaus, mosterd, citroensap, peper en zout, knoflookpoeder, ansjovis, kaaspoeder en olijfolie met elkaar fijn te malen in een hakmolen tot een gladde saus.

3
Done

Beleg de wrap met de romain sla, leg hierop de kipfilet, en verdeel hierover de dressing. Beleg met de (in reepjes gesneden) avocado, plakjes gekookt ei, verkruimel het toastbrood en beleg met 2 plakjes spek per wrap (extra belegtip: tomaat). Oprollen en smullen maar!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
mexicaanse burgers 1
previous
Mexicaanse burgers
Beef & Broccoli bowl
next
Beef & Broccoli bowl
mexicaanse burgers 1
previous
Mexicaanse burgers
Beef & Broccoli bowl
next
Beef & Broccoli bowl

Add Your Comment