0 0
Brownie Caramel Bites

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

150 gram Pure Chocolade
150 ml Zonnebloemolie
200 gram Lichtbruine basterdsuiker
2 stuks Eieren
75 gram Zelfrijzend bakmeel
4 eetlepels Cacao
1 theelepel Vanille extract
200 gram Soft fudge caramel blokjes Lonka heeft hele goeie
50 ml Vloeibare slagroom
Bakpapier

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Brownie Caramel Bites

Goddelijk! Deze brownie caramel bites zijn zo lekker en heel makkelijk zelf te maken.

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Brownies zijn natuurlijk al the bomb maar serieus met caramel!! De ultieme combinatie. Je kan ze wel direct op je heupen plakken maar who cares, soms mag je jezelf best verwennen en deze brownie caramel bites maken is al een feest want, heel makkelijk. 

Het is ook superleuk serveren, een schaal met allemaal van die kleine brownie bites. Maar je kan ze natuurlijk ook serveren bij het dessert. Wat dacht je van een bolletje ijs erbij en wat rood fruit? I rest my case. 

De brownie is trouwens super smeuïg van binnen dus dit is sowieso een toprecept voor brownies. Heb je die ook meteen. 

Deze brownie caramel bites moet je gewoon een keer maken en hoe je dat doet dat ga ik je natuurlijk vertellen! 

brownie caramel bites 2

Steps

1
Done

Ingrediënten vind je bovenaan (op +klikken) of linksbovenaan de pagina.
Smelt de pure chocolade au bain marie.
Klop zonnebloemolie met suiker, eieren en vanille extract met een mixer tot een massa en voeg hier de gesmolten chocolade bij.
Schep het zelfrijzend bakmeel en cacao door elkaar en schep dat erdoorheen. Het beslag is klaar.
Bekleed een brownie bakvorm (vierkant en laag, bv ook bij Action verkrijgbaar) met bakpapier en schep hier het beslag in.
Verwarm de oven voor op 180 graden en bak de brownie 25-30 minuten in de oven.

2
Done

Maak de caramelsaus door de caramelblokjes au bain marie te smelten samen met de vloeibare slagroom. Haal van het vuur als het volledig gesmolten is en laat afkoelen.
Laat de brownie afkoelen alvorens je de caramelsaus eroverheen giet of smeert (afhankelijk van hoe dik hij weer is geworden, hoe dikker hoe beter hij blijft zitten).
Snij de brownie caramel in kleine vierkante stukjes, superleuk serveren!
Eet smakelijk!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
knoflookgarnalen 1
previous
Knoflookgarnalen
aardbeien meringue 1
next
Aardbeien Meringue
knoflookgarnalen 1
previous
Knoflookgarnalen
aardbeien meringue 1
next
Aardbeien Meringue

Add Your Comment